Finlayson Kudelma patakinnas

Finlayson Kudelma patakinnas on valmistettu 100 % puuvillasta. Katso Kudelma patakintaan hinta, saatavuus ja ajankohtaiset toimitusehdot Finlayson.fi verkkokaupasta.

Osasto:

Finlayson Kudelma patakintaan suunnittelija ja valmistusmaa

Finlayson Kudelma patakinnas on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa. Kudelma kuosin suunnittelija on Noora Typpö. Patakinnas on saatavilla Finlayson verkkokaupasta.

Tietoa Finlayson brändistä

Finlayson on kotimainen brändi, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1820. Tuolloin skotlantilainen James Finlayson perusti Tampereelle pienen konepajan, jossa valmistettiin karstaus- ja kehruukoneita villan ja pellavan kehruuta varten. Teollistumisen myötä Finlayson alkoi valmistamaan puuvillakangasta. Nykyään tuotanto tapahtuu pääosin ulkomailla. Finlayson tunnetaan sen laadukkaista materiaaleista valmistetuista petivaatteista, kodin tekstiileistä sekä naisten, miesten ja lasten vaatteista, joita koristavat kotimaisten suunnittelijoiden värikkäät kuosit. Ajankohtaista lisätietoa brändin nykyisistä ja uusista tuotteista saat Finlayson Instagram ja Finlayson Facebook tileiltä.

Lisätiedot

Brändi

Suunnittelija

Valmistusmaa

Viro