Finlayson Ohikiitävät pussilakana

Finlayson Ohikiitävät pussilakana on valmistettu 100 % puuvillasta. Katso Ohikiitävät pussilakanan hinta, saatavuus ja ajankohtaiset toimitusehdot Finlayson.fi verkkokaupasta.

Osasto:

Finlayson Ohikiitävät pussilakanan suunnittelija ja valmistusmaa

Finlayson Ohikiitävät pussilakana on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Turkissa. Ohikiitävät kuosin suunnittelija on Kaisla Kujanpää. Pussilakana on saatavilla Finlayson verkkokaupasta.

Tietoa Finlayson brändistä

Finlayson on kotimainen brändi, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1820. Tuolloin skotlantilainen James Finlayson perusti Tampereelle pienen konepajan, jossa valmistettiin karstaus- ja kehruukoneita villan ja pellavan kehruuta varten. Teollistumisen myötä Finlayson alkoi valmistamaan puuvillakangasta. Nykyään tuotanto tapahtuu pääosin ulkomailla. Finlayson tunnetaan sen laadukkaista materiaaleista valmistetuista petivaatteista, kodin tekstiileistä sekä naisten, miesten ja lasten vaatteista, joita koristavat kotimaisten suunnittelijoiden värikkäät kuosit. Ajankohtaista lisätietoa brändin nykyisistä ja uusista tuotteista saat Finlayson Instagram ja Finlayson Facebook tileiltä.

Lisätiedot

Brändi

Suunnittelija

Valmistusmaa

Turkki