Finlayson Räsypala matto

Finlayson Räsypala matto on valmistettu 90 % sekalaisesta kuidusta ja 10 % polyesterista. Katso Räsypala maton hinta, saatavuus ja ajankohtaiset toimitusehdot Finlayson.fi verkkokaupasta.

Osasto:

Finlayson Räsypala maton suunnittelija ja valmistusmaa

Finlayson Räsypala matto on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Räsypala maton suunnittelija on Finlayson. Matto on saatavilla Finlayson verkkokaupasta.

Tietoa Finlayson brändistä

Finlayson on kotimainen brändi, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1820. Tuolloin skotlantilainen James Finlayson perusti Tampereelle pienen konepajan, jossa valmistettiin karstaus- ja kehruukoneita villan ja pellavan kehruuta varten. Teollistumisen myötä Finlayson alkoi valmistamaan puuvillakangasta. Nykyään tuotanto tapahtuu pääosin ulkomailla. Finlayson tunnetaan sen laadukkaista materiaaleista valmistetuista petivaatteista, kodin tekstiileistä sekä naisten, miesten ja lasten vaatteista, joita koristavat kotimaisten suunnittelijoiden värikkäät kuosit. Ajankohtaista lisätietoa brändin nykyisistä ja uusista tuotteista saat Finlayson Instagram ja Finlayson Facebook tileiltä.

Lisätiedot

Brändi

Valmistusmaa

Suomi