Finlayson Tamminiemi kylpypyyhe

Finlayson Tamminiemi kylpypyyhe on valmistettu 50 % pellavasta ja 50 % puuvillasta. Katso Tamminiemi kylpypyyhkeen hinta, saatavuus ja ajankohtaiset toimitusehdot Finlayson.fi verkkokaupasta.

Osasto:

Finlayson Tamminiemi kylpypyyhkeen suunnittelija ja valmistusmaa

Finlayson Tamminiemi kylpypyyhe on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa. Tamminiemi kuosin suunnittelija on Liisa Suurla. Kylpypyyhe on saatavilla Finlayson verkkokaupasta.

Tietoa Finlayson brändistä

Finlayson on kotimainen brändi, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1820. Tuolloin skotlantilainen James Finlayson perusti Tampereelle pienen konepajan, jossa valmistettiin karstaus- ja kehruukoneita villan ja pellavan kehruuta varten. Teollistumisen myötä Finlayson alkoi valmistamaan puuvillakangasta. Nykyään tuotanto tapahtuu pääosin ulkomailla. Finlayson tunnetaan sen laadukkaista materiaaleista valmistetuista petivaatteista, kodin tekstiileistä sekä naisten, miesten ja lasten vaatteista, joita koristavat kotimaisten suunnittelijoiden värikkäät kuosit. Ajankohtaista lisätietoa brändin nykyisistä ja uusista tuotteista saat Finlayson Instagram ja Finlayson Facebook tileiltä.

Lisätiedot

Brändi

Suunnittelija

Valmistusmaa

Portugali