Lompakot

Lompakot

Lompakot tuovat uniikin ilmeen pukeutumiseen. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen lompakko helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset lompakot

Suomalaiset lompakot on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta pukeutumiseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien lompakoita. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset lompakot

Usein kysytyt kysymykset lompakoista

Valmistetaanko kotimainen lompakko aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia lompakkojen suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen lompakko?

Suomalainen lompakko toimii ainutlaatuisena lisänä muodikkaaseen pukeutumiseen. Lompakoiden tyylikäs muotoilu ja upeat värit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin pukeutumiseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat lompakoita itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia lompakoita valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Aarikka. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien lompakot on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien lompakoista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituin valmistusmaa Suomen lisäksi on Intia. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia lompakoiden suunnittelijoita?

Lompakoita valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia lompakoiden suunnittelijoita ovat esimerkiksi Aarikka. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset lompakot?

Kotimaiset lompakot on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tyyleihin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design lompakoita voi ostaa?

Suomalaisia design lompakoita voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia lompakot Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi lompakon hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.