Kattaus

Kattaus

Kattaus tuotteet tuovat uniikin ilmeen ruokapöytään. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen kattaus tuote helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset kattaus tuotteet

Suomalaiset kattaus tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta ruokailuun ja kattaukseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kattaus tuotteita, kuten lautasia, mukeja ja kuppeja sekä tarjottimia. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset kattaus tuotteet

Usein kysytyt kysymykset kattaustuotteista

Valmistetaanko kotimainen kattaus tuote aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia kattaus tuotteiden suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen kattaus tuote?

Suomalainen kattaus tuote toimii ainutlaatuisena käyttöesineenä ja koristeena ruokapöydässä. Kattaus tuotteiden tyylikäs muotoilu ja upeat kuosit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin ruokapöytään. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat kattaus tuotteita itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia kattaus tuotteita valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Aarikka, Arabia, Iittala ja Marimekko. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien kattaus tuotteet on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien kattaus tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituimpia valmistusmaita Suomen lisäksi ovat Ruotsi ja Thaimaa. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia kattaus tuotteiden suunnittelijoita?

Kattaus tuotteita valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia kattaus tuotteiden suunnittelijoita ovat esimerkiksi Alvar Aalto, Heikki Orvola, Kaj Franck, Klaus Haapaniemi ja Oiva Toikka. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset kattaus tuotteet?

Kotimaiset kattaus tuotteet on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tiloihin sekä miljöön vallitsevaan tyyliin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design kattaus tuotteita voi ostaa?

Suomalaisia design kattaus tuotteita voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia kattaus tuotteet Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi kattaus tuotteen hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.