Patalaput

Patalaput

Patalaput tuovat uniikin ilmeen keittiöön. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen patalappu helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset patalaput

Suomalaiset patalaput on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta ruoanlaittoon ja keittiön sisustukseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien patalappuja. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset patalaput

Usein kysytyt kysymykset patalapuista

Valmistetaanko kotimainen patalappu aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia patalappujen suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen patalappu?

Suomalainen patalappu toimii ainutlaatuisena sisustuselementtinä ja työvälineenä keittiössä. Patalappujen tyylikäs muotoilu ja upeat kuosit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin keittiöön. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat patalappuja itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia patalappuja valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Arabia, Finlayson, Marimekko ja Vallila. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien patalaput on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien patalapuista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituimpia valmistusmaita Suomen lisäksi ovat Liettua, Turkki ja Viro. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia patalappujen suunnittelijoita?

Patalappuja valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia patalappujen suunnittelijoita ovat esimerkiksi Johanna Rautiainen, Maija Isola, Maija Louekari, Noora Typpö ja Riina Heinonen. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset patalaput?

Kotimaiset patalaput on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tiloihin sekä miljöön vallitsevaan tyyliin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design patalappuja voi ostaa?

Suomalaisia design patalappuja voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia patalaput Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi patalapun hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.