Sormukset

Sormukset

Sormukset tuovat uniikin ilmeen pukeutumiseen. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen sormus helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset sormukset

Suomalaiset sormukset on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta pukeutumiseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien sormuksia. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset sormukset

Usein kysytyt kysymykset sormuksista

Valmistetaanko kotimainen sormus aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia sormusten suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen sormus?

Suomalainen sormus toimii ainutlaatuisena lisänä muodikkaaseen pukeutumiseen. Sormusten tyylikäs muotoilu ja upeat värit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin pukeutumiseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat sormuksia itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia sormuksia valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Aarikka ja Kalevala. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien sormukset on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien sormuksista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituin valmistusmaa Suomen lisäksi on Espanja. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia sormusten suunnittelijoita?

Sormuksia valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia sormusten suunnittelijoita ovat esimerkiksi Antonio Mazzamauro, Hálo, Pauliina Aarikka ja Tiina Arkko. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset sormukset?

Kotimaiset sormukset on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tyyleihin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design sormuksia voi ostaa?

Suomalaisia design sormuksia voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia sormukset Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi sormuksen hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.