Kylpyhuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone tuotteet tuovat uniikin ilmeen kylpyhuoneeseen. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen kylpyhuone tuote helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset kylpyhuone tuotteet

Suomalaiset kylpyhuone tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta kylpyhuoneen sisustukseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kylpyhuone tuotteita, kuten käsipyyhkeitä ja kylpypyyhkeitä. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset kylpyhuone tuotteet

Usein kysytyt kysymykset kylpyhuone tuotteista

Valmistetaanko kotimainen kylpyhuone tuote aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia kylpyhuone tuotteiden suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen kylpyhuone tuote?

Suomalainen kylpyhuone tuote toimii ainutlaatuisena sisustuselementtinä kylpyhuoneessa. Kylpyhuone tuotteiden tyylikäs muotoilu ja upeat kuosit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin sisustukseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat kylpyhuone tuotteita itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia kylpyhuone tuotteita valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Finlayson, Marimekko ja Vallila. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien kylpyhuone tuotteet on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien kylpyhuone tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituimpia valmistusmaita Suomen lisäksi ovat Belgia, Portugali ja Turkki. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia kylpyhuone tuotteiden suunnittelijoita?

Kylpyhuone tuotteita valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia kylpyhuone tuotteiden suunnittelijoita ovat esimerkiksi Armi Ratia, Ervin Latimer, Liisa Suurla, Maija Isola ja Maija Louekari. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset kylpyhuone tuotteet?

Kotimaiset kylpyhuone tuotteet on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tiloihin sekä miljöön vallitsevaan tyyliin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design kylpyhuone tuotteita voi ostaa?

Suomalaisia design kylpyhuone tuotteita voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia kylpyhuone tuotteet Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi kylpyhuone tuotteen hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.