Kangaskassit

Kangaskassit

Kangaskassit tuovat uniikin ilmeen pukeutumiseen. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen kangaskassi helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset kangaskassit

Suomalaiset kangaskassit on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta pukeutumiseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kangaskasseja. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset kangaskassit

Usein kysytyt kysymykset kangaskasseista

Valmistetaanko kotimainen kangaskassi aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia kangaskassien suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen kangaskassi?

Suomalainen kangaskassi toimii ainutlaatuisena lisänä muodikkaaseen pukeutumiseen. Kangaskassien tyylikäs muotoilu ja upeat värit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin pukeutumiseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat kangaskasseja itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia kangaskasseja valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Marimekko. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien kangaskassit on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien kangaskasseista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituin valmistusmaa Suomen lisäksi on Viro. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia kangaskassien suunnittelijoita?

Kangaskasseja valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia kangaskassien suunnittelijoita ovat esimerkiksi Maija Isola. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset kangaskassit?

Kotimaiset kangaskassit on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tyyleihin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design kangaskasseja voi ostaa?

Suomalaisia design kangaskasseja voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia kangaskassit Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi kangaskassin hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.