Päähineet

Päähineet

Päähineet tuovat uniikin ilmeen pukeutumiseen. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen päähine helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset päähineet

Suomalaiset päähineet on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta pukeutumiseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien päähineitä, kuten pipoja. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset päähineet

Usein kysytyt kysymykset päähineistä

Valmistetaanko kotimainen päähine aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia päähineiden suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen päähine?

Suomalainen päähine toimii ainutlaatuisena lisänä muodikkaaseen pukeutumiseen. Päähineiden tyylikäs muotoilu ja upeat värit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin pukeutumiseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat päähineitä itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia päähineitä valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Marimekko. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien päähineet on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien päähineistä valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituin valmistusmaa Suomen lisäksi on Italia. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia päähineiden suunnittelijoita?

Päähineitä valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia päähineiden suunnittelijoita ovat esimerkiksi Maija Isola. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset päähineet?

Kotimaiset päähineet on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tyyleihin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design päähineitä voi ostaa?

Suomalaisia design päähineitä voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia päähineet Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi päähineen hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.