Kynttilälyhdyt

Kynttilälyhdyt

Kynttilänjalat tuovat lämpöä ja valoa kodin eri tiloihin, kuten olohuoneeseen, terassille ja parvekkeelle. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen kynttilälyhty helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset kynttilälyhdyt

Suomalaiset kynttilälyhdyt on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta kodin sisustukseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kynttilälyhtyjä. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset kynttilälyhdyt

Usein kysytyt kysymykset kynttilälyhdyistä

Valmistetaanko kotimainen kynttilälyhty aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia kynttilälyhtyjen suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen kynttilälyhty?

Suomalainen kynttilälyhty toimii ainutlaatuisena sisustuselementtinä kodin eri tiloissa. Kynttilälyhtyjen tyylikäs muotoilu ja upeat värit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin sisustukseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat kynttilälyhtyjä itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia kynttilälyhtyjä valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Iittala ja Marimekko. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien kynttilälyhdyt on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien kynttilälyhdyistä valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituin valmistusmaa Suomen lisäksi on Thaimaa. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia kynttilälyhtyjen suunnittelijoita?

Kynttilälyhtyjä valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia kynttilälyhtyjen suunnittelijoita ovat esimerkiksi Carina Seth Andersson, Harri Koskinen, Heikki Orvola ja Oiva Toikka. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset kynttilälyhdyt?

Kotimaiset kynttilälyhdyt on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tiloihin sekä miljöön vallitsevaan tyyliin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design kynttilälyhtyjä voi ostaa?

Suomalaisia design kynttilälyhtyjä voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia kynttilälyhdyt Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi kynttilälyhdyn hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.