Valaisimet

Valaisimet

Valaisimet tuovat valoa ja lämmintä tunnelmaa kodin eri tiloihin, kuten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Tutustu kotimaisten suunnittelijoiden ja valmistajien laadukkaisiin tuotteisiin ja tilaa valitsemasi suomalainen valaisin helposti yrityksen omasta verkkokaupasta. Ostamalla kotimaisten brändien tuotteita tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Suomalaiset valaisimet

Suomalaiset valaisimet on suunniteltu kestämään aikaa. Suomessa on monta upeaa brändiä, joiden tuotteet ovat täydellinen valinta kodin sisustukseen. Designed in Finland on kotimainen yhteisö ja verkkosivusto, joka esittelee maamme parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien valaisimia, kuten lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, riippuvalaisimia ja seinävalaismia. Kaikki sivustomme linkit vievät sinut suoraa yritysten omiin verkkokauppoihin, josta tuotteet voi tilata kotiin helposti, nopeasti ja edullisesti.

Suomalaiset valaisimet

Usein kysytyt kysymykset valaisimista

Valmistetaanko kotimainen valaisin aina Suomessa? Tai ketkä ovat Suomen tunnetuimpia valaisimien suunnittelijoita? Lue alta usein kysytyt kysymyksen tuotteisiin liittyen.

Miksi kannattaa valita suomalainen valaisin?

Suomalainen valaisin toimii ainutlaatuisena sisustuselementtinä kodin eri tiloissa. Valaisimien tyylikäs muotoilu ja upeat värit sopivat täydellisesti niin skandinaavisen selkeään ja minimalistiseen tyyliin, kuin boheemiin sisustukseen. Ostamalla tuotteita työllistät maamme lahjakkaimpia suunnittelijoita, valmistajia sekä monia muita tuotteiden tuotantoketjuun ja myyntiin kuuluvia henkilöitä suoraa ja välillisesti.

Mitkä suomalaiset brändit valmistavat tuotteita?

Suomesta löytyy lukuisia isoja, keskikokoisia ja pieniä brändejä, jotka valmistavat valaisimia itse tai alihankintana valitsemiltaan yhteistyökumppaneilta. Tunnetuimpia valaisimia valmistavia brändejä Suomessa ovat esimerkiksi Artek, Iittala ja Innolux. Tutustu kaikkiin suomalaisiin brändeihin ja heidän laajaan tuotevalikoimaansa Designed in Finland verkkosivuilla.

Missä kotimaisten brändien valaisimet on valmistettu?

Osa suomalaisten brändien valaisimista valmistetaan Suomessa ja osa ulkomailla. Suosituin valmistusmaa Suomen lisäksi on Kiina. Jokainen brändi valmistaa tuotteensa valmistusmaasta riippumatta laadukkaista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ihmisten tasa-arvoa kunnioittaen. Lisätietoa vastuullisuudesta saat kunkin brändin omilta verkkosivuilta.

Ketkä ovat tunnetuimpia valaisimien suunnittelijoita?

Valaisimia valmistavat brändit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kotimaisten suunnittelijoiden kanssa. Tunnetuimpia valaisimien suunnittelijoita ovat esimerkiksi Alvar Aalto, Juho Pasila, Katriina Nuutinen, Lisa Johansson-Pape ja Yki Nummi. Nämä tunnetut suunnittelijat ovat suunnitelleet lukuisia upeita designtuotteita kotimaisille merkeille. Tutustu myös muihin lahjakkaisiin suunnittelijoihin.

Mitkä ovat suosituimmat kotimaiset valaisimet?

Kotimaiset valaisimet on mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki ja sopii erilaisiin tiloihin sekä miljöön vallitsevaan tyyliin paremmin kuin toiset tuotteet. Osa tuotteista on juuri julkaistuja kotimaisen muotoilun helmiä ja osa taas ajattomia klassikoita, joita on valmistettu useamman vuosikymmenen ajan alkuperäistä muotoilua kunnioittaen.

Mistä suomalaisia design valaisimia voi ostaa?

Suomalaisia design valaisimia voi ostaa yritysten omista verkkokaupoista ja paikallisista myymälöistä. Mikäli haluat hankkia valaisimet Suomesta, kannattaa tuote tilata suoraa brändiltä itseltään esimerkiksi yrityksen omasta verkkokaupasta. Näin voit varmistaa, että valitsemasi valaisimen hinta on reilu ja maksu menee suoraa brändille ilman turhia välikäsiä.